smaakuis banner

NORMEC IPANEL®

Ons marktonderzoeksbureau dat is gespecialiseerd in onderzoek naar producten en productideeën (concepten). Het gaat vooral om producten die je in de supermarkt kunt kopen. Ben je nieuwsgierig en vind je het leuk om regelmatig nieuwe en bestaande producten uit te proberen, of jouw mening over nieuwe productideeën te geven? Dan is het Normec iPanel ® iets voor jou!


Wat kan je van ons verwachten?


Er is globaal een tweetal soorten onderzoek waarvoor wij regelmatig jouw medewerking zullen vragen:Onderzoek naar concepten (productideeën)


Het gaat hierbij om afbeeldingen van producten of verpakkingen en/of omschrijvingen van producten die in een vragenlijst zijn opgenomen. Op basis van die afbeeldingen en/of omschrijvingen vragen we je een oordeel te geven over het product. Bij deze vorm van onderzoek zal er onder de deelnemers een aantal cadeaubonnen worden verloot. Alleen indien de vragenlijst volledig is ingevuld, doe je mee aan de verloting.


Onderzoek naar producten die wij je toesturen


Je wordt dan gevraagd het product te proeven of te gebruiken. Je krijgt hier een aantal dagen de tijd voor, waarna je de vragenlijst hierover invult (de link staat altijd in de uitnodigingsmail). Voor dit type onderzoek ontvang je geen aparte beloning, omdat je het toegestuurde product mag houden.
Inschrijven Normec iPanel®